Finalistov súťaže Slovensko hľadá SuperStar prijatie v Prešove dojalo

27.04.2005 Celý región

Prešov, rodné mesto víťazky prvého ročníka súťaže Slovensko hľadá SuperStar Katky Koščovej, pripravil večer 25. apríla mimoriadne vrelé prijatie všetkým jede...
Prešov, rodné mesto víťazky prvého ročníka súťaže Slovensko hľadá SuperStar Katky Koščovej, pripravil večer 25. apríla mimoriadne vrelé prijatie všetkým jedenástim finalistom súťaže, účastníkov Superturné po Slovensku. V mestskej hale sa tiesnilo viac ako šesť tisíc divákov, ktorí počas vyše dvojhodinového koncertu nešetrili svoje ruky a hlasivky a často nebolo počuť v hurhaji vlastné slovo.

Ani jeden z finalistov neskrýval na pódiu svoje príjemné pocity, ďakoval za takúto atmosféru a záverečné skandovanie Pre-šov, Pre-šov! bolo len jej logickým dôsledkom.
V hale boli inštalované dve veľkoplošné obrazovky, ktoré umožňovali sledovať koncert aj tým, ktorí na pódium nedovideli.
Koncert začal Robo Mikla, jeden z interpretov, ktorým sa ušli najväčšie ovácie, i keď bolo počuteľné, že mu výrazne odišiel jeho nenapodobniteľný hlas. Po ňom sa ohlušujúceho aplauzu dočkali ešte Samo Tomeček, Miro Jaroš, Zdenka Predná, Tomáš Bezdeda a Martina Šindlerová. Koščová nezabudla z pódia poďakovať všetkým svojim domácim kamarátom za podporu. Vystúpenia sprevádzali záblesky fotoaparátov z hľadiska a iné svetelné efekty.
\"Superstaristi\" mali sólové vystúpenia a zaspievali aj spoločné piesne Kým vieš snívať a Teraz je ten správny čas.
Podobné šialenstvo sa v utorok 26. apríla v Prešove zopakovalo, lebo tu bol aj druhý koncert. Prvý koncert bleskovo vypredali, tak ako v Banskej Bystrici, Žiline a Bratislave. Medzi účastníkmi prvého koncertu v Prešove dominovali školopovinné deti a mladé matky a otcovia so svojimi ratolesťami vo výške do 120 centimetrov, keďže mali vstup v sprievode jednej dospelej osoby zdarma.
(jj)
 

Vyberte región